Geen producten (0)

Over Toverstaartjes

Toverstaartjes is een merk van Hollandse bodem. De accessoires zijn lief, hip, stijlvol en ontworpen voor meisjes van 0 tot circa 12 jaar. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit lint en ander prachtige materialen. Het bestaande assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen. 

Toverstaartjes is sinds 2007 een geregistreerd merk en is hiermee al jaren op de markt te vinden. Bestellen bij Toverstaartjes is laagdrempelig, eenvoudig en u profiteert van een snelle levering!

Toverstaartjes werkt graag samen! Op die manier kunnen we wat voor elkaar betekenen: samen maakt immers sterker...daarom staan wij open voor verschillende soorten samenwerking voor o.a.: magazine produkties, televisieprogramma's, styling voor fotoshoots en lezeracties. 

Zo hebben we recent een samenwerking gehad met het kinderkledingmerk "QUAPI" en is er een collectie ontstaan speciaal afgestemd op hun lente- / zomercollectie van 2014! 

Hierbij dan ook onze dank voor het fotomateriaal, dat ter beschikking is gesteld door "QUAPI"...en natuurlijk alle modellen in spé! 

 

Quapi

Facebook