Geen producten (0)

CopyCats!

Toverstaartjes® is een geregistreerde merknaam. 
Zonder toestemming van toverstaartjes mag deze naam niet worden gebruikt!

- - -

Auteursrecht ontstaat automatisch door de "creatieve daad" en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyright-teken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook al beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is.  

Alle producten van Toverstaartjes worden door toverstaartjes ontworpen en gemaakt. Op al mijn artikelen zit auteursrecht, dit geldt ook voor alle foto`s en teksten. Er mag niets van deze website worden overgenomen zonder bronvermelding en voorafgaande schriftelijke toestemming van Toverstaartjes. 
Het is niet toegestaan om informatie, teksten, artikelen, afbeeldingen en dergelijke van deze website te kopiëren of te dupliceren, op welke wijze dan ook! Iedere (al dan niet opzettelijke) (dreigende) inbreuk hierop is dan ook strafbaar. Indien hier sprake van is zal ik dan ook onmiddelijk actie ondernemen en indien noodzakelijk, aangifte doen!

 - - -

Facebook